Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in Burundi

Onroerend goed te koop in Burundi
Burundi is een kleine Afrikaanse staat die Rwanda grenst in het noorden, de Democratische Republiek Congo in het westen en Tanzania in het zuiden en oosten. Het ligt in de geografische regio van de Grote Meren en is een staat die geheel door land is omgeven.
De meest bevolkte stad is de hoofdstad Bujumbura, andere stedelijke centra zijn Muyinga, Ruyigi en liggen op het plateau.
Als u geïnteresseerd bent om te investeren in onroerend goed te koop in Burundi, moet u weten dat de politieke en economische situatie helemaal niet eenvoudig is, want gedurende meer dan tien jaar heeft de onrust in het land de onroerendgoedmarkt in een moeilijke situatie gebracht.
De vele botsingen tussen de bevolking en de republikeinse strijdkrachten hebben buitenlandse investeerders die geïnteresseerd zijn in investeringen in onroerend goed te koop in Burundi ontmoedigd.
Het grootste deel van de onroerendgoedmarkt in Burundi is voornamelijk residentieel vastgoed vanwege de economische situatie van de meerderheid van de bevolking.
Er zijn verschillende grote westerse bedrijven geïnteresseerd in het ontwikkelen en bouwen van hoogwaardige panden om buitenlandse investeerders aan te trekken die bereid zijn onroerend goed te koop te kopen in Burundi, maar ook om een ​​vastgoedmarkt te ontwikkelen met naburige Afrikaanse landen.
De beste stad om te zoeken naar en kopen van onroerend goed te koop in Burundi is de hoofdstad. Het is de thuisbasis van een oude universiteit, heeft een internationale luchthaven in het noordwesten van de stad en wegverbindingen met Bukavu en Goma in Congo en Kigali in Rwanda.

2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB